Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Věta "který opustil svůj byznys, a jde dělat pořádek do státní správy" u mě jednoznačně vítězí jako naivita týdne.

13 4
možnosti
MM

Souhlas, odejít z vedení a držet vlastnictví není odejití z byznysu. Zásadní vliv majitele společnosti zůstává. Na druhou stranu, radši transparentní vlastnictví, pokud bude šance kontroly "nezneužívání" politického vlivu ve prospěch firmy, než "chudí" politici, co oficielně nic nemají a přitom jim na firmy se skrytým vlastníkem tečou miliardy. Nejsem skalní příznivec Babiše, ale je v jeho silách realizovat zlepšení, která sliboval. Pokud se tak stane, vyhraje příští volby. Sobotka do roka padne a uvidíme. Moc velký optimista stran zářných zítřků ale nejsem.

6 1
možnosti
RH

Nevím, kde jste přišel na to, že se Babiš vzdal podnikání.. Babiš se sice snažil navodit iluzi, že odstoupením z místa generálního ředitele se vyhne střetu zájmů, ale nevěřil jsem, že je někdo tak naivní, že mu ten nesmysl někdo zbaští.. Evidentně jsem se mýlil.

9 3
možnosti
TK

Koho jste potkali? Co vám to nalhali? Má matka jednu dceru má a to jsme já.;-D Kde se píše v mém článku, že Babiš nechal podnikání? Je pátek večer, já vím. Po šestým kousku já už radši nic nečtu. Natož ještě odepisovat na nějaký článek, když bych se mohl přihlásit na úplně jiný? To bych byl vedle jak ta jedle!:-)

3 0
možnosti
JS

Je smutné kolik lidí se nechá zblbnout a věří v čistého spasitele.  Babiš vše co dělá, dělá jen pro svůj prospěch.

8 4
možnosti
TK

Četl jste blbě. Hned první odstavec-není to spasitel. Obětoval se a jde vyčistit ten marast. Vy to třeba nevidíte, třeba vám to vyhovovalo, jak to soudruzi s ODS a TOP vedli do pekel. Možná jste byl též u lizu.

 Jelikož znám Babiš z obchodní branže, vím, že své závazky, vůči naší firmě, vždy dodržel, podle předem dohodnutých pravidel. A nejsme gigant, bez kterého by se neobešel. jsme malá firma, s velkou konkurencí v celých Čechách. Ale jednou si domluvil dodávku s naší firmou, byl spokojen, a od té doby jsme po více než pět let velmi spokojenými, obchodními, partnery.

Co dodat? Od Kalouska bych si nekoupil ani záložák, a že jsem ho popravdě při žádném seskoku nepotřeboval. Ale ten pocit spolehlivosti, ten je velmi důležitý. A ne jen pod vrchlíkem.

4 0
možnosti
Foto

Dávám karmu za dobrý článek a za prohlédnutí. Byť po velmi dlouhé době.

To, co s udivením popisujete jako možné lumpárny v ODS, tak to byla (i je) opravdu skutečnost.

3 0
možnosti
Foto

Já panu Babišovi fandím a prakticky žádné pochybnosti o jeho angažovanosti u StB nemám. Jsem o pět let starší, nestraník, ale jinak velmi podobného osudu.

Prostě tam, kde byl nějaký styk se Západem, tak tam vždy nějaká odnož Státní Bezpečnosti. A na pana Babiše to přece "vyplavalo" daleko dřív než jeho angažování se v naší politice.

4 0
možnosti
RH

Pokud fandíte někomu, o kom jste přesvědčen, že bohapustě lže, tak máte docela malé morální nároky..

4 2
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 878x
Občas je dobré se ozvat.

Seznam rubrik