Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J22a45r72a 98R78a48n20k

23. 2. 2015 22:23

Studujete leta osidlovani Ameriky8-o....ja tady na tom kontinente ziju, stykam se se zdejsimi First Nation People umelci a Vy napisete takove ptakoviny;-O

0 0
možnosti
Foto

Všechna významná média (a hlavně ta veřejnoprávní) informují o Tibetu z Havlova pohledu. Náš přítel dalajláma... Jen občasné blogy či okrajové články nahlédnou na problém i z druhé strany - že většina lidí nechce strávit život v pokorném rozjímání, ale vyhovuje jí moderní "západní" život, který tam přinesla Čína. A tak věřím tomu, že většina Tibeťanů by upřímně zvolila diskotéky a nekonečné televizní seriály před nekonečným modlením.

2 1
možnosti
Foto

To, že Čína přinesla do Tibetu moderní život, je jistě OK. Jenže pokud se o něco takového snaží třeba USA, tak je to vývoz demokracie na bodácích a tak podobně, a zasahování do obyčejů obyvatel atd.

Čína asi neokupuje Tibet z takových lidumilných důvodů. Je to zásah do svobody jiné země a proti tomu lze protestovat, třeba jen tou vlajkou. Kromě toho je dalajláma jedním z nejmoudřejších lidí současnosti.

Něco si o tom přečtěte.

1 0
možnosti

Je o sranda, ze demokrati vyvesuj zrovna vlajku Tibetu. Za dalajlamu byl Tibet absolutistickou teokracii, kde 90% obyvatelstva byli bezpravni otroci. Komunisticka Cina sice taky nebyla nic moc, ale lidi si po anexi neskutecne pomohli. A ted ? Stava se z nej moderni zeme. Maji skoly, nemocnice, dopravu. Tibetstina se tam rozviji daleko vic nez za lamu.

4 1
možnosti

D44a68d85a54k 35P13e62t14r

23. 2. 2015 5:15

A, že by Ukrajina neměla vlajku? Je třeby jít s dobou, liberačáci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 878x
Občas je dobré se ozvat.

Seznam rubrik