Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale kdeže, tohle nemá se socíkem, ve kterém jsme žili, nic společného. Pracovat jsme museli všichni, socíální dávka či podpora byl neznámý pojem. I ty přídavky na děti byly vázány na práci a i Dežo si uměl spočítat, že nejít do práce se hodně nevyplatí.

2 2
možnosti

Nehovořím o sociku v kterém jsme žili. Ten co žijeme nyní je v jiném levelu. Tamten byl mnohem horší. To ovšem neznamená, že tento je O.K. Viz můj příspěvek.

4 0
možnosti

To jsou ti lidé, kteří měli být označeni jako paraziti a jako extremisté.....a né pracující lid

2 0
možnosti

Já to tedy nechápu...jsem důchodkyně a nejsem socka a pojem socka vznikl až za našeho nového blahobytu. Před rokem 1989 cca 5 procent lidí nepracovalo a také žili...bezdomovci často nedostávají nic a také žijí, tak nechápu, proč je nutné se starat o lidi, kteří nepracují...nechtějí pracovat...nechtějí vychovávat své děti....tak ať si dělají co chtějí, ale na co sociální dávky?  Já pod pojmem sociální dávky vidím ženu, která má dvě děti..její manžel ji nedá ani korunu, nikde nemá zastání...ona pracuje a a počítá každou korunu....!!

0 0
možnosti

No,to je to co přináší blahobyt. Část blahobytných má nedobrý pocit ,že se mají o tolik líp než ti lemplové a vymyslí dávky. Nějaká solidarita je samozřejmě správná,ale jako úlitba za svědomí to je špatně. Nu,i ten Marx žil blahobytně.

1 0
možnosti

Tyhle věci by se neměli přecházet, neměla to nechat být úřednice, už vůbec ne strážník, mohl jste konat i vy, minimálně oznámit podezření z přestupku. Takhle si ty lidi myslí, že jsou nepostižitelní.

2 0
možnosti

Nesmysl.

Tihle lide JSOU  nepostizitelni. Zakrocit nesmis, bylo by to oznaceno rasisticky utok. V horsim pripade par kopancu do obliceje pri vychodu z budovy. Ohlasit muzes, ale vysledek bude stejny jako by ses sel vyčůrat na zachod. NULA. NIKDO s tim NIC delat NEBUDE.

6 0
možnosti

Že se každý snaží žít na úkor všech ostatních, je přece úplně normální. Tak to je už od prvobytně pospolné společnosti. Vždyť jsme přece lidi.

0 5
možnosti

Můžu s vámi polemizovat, můžu s vámi souhlasit. Ovšem že někdo, tedy stát, tedy vedení státu, začal umožňovat i (zdůrazňuji i) lemplům a programovým flákačům žít na vyšší materiální, chcete-li hmotné, úrovni než řada pracujících na tři směny ve fabrikách, je špatně. A pokud ti, co plánovitě nepracují a jsou podporováni ve své lenosti jsou navíc arogantní, tak tam začíná hluboký nesouhlas s počínáním státu, jeho řízením.

12 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 878x
Občas je dobré se ozvat.

Seznam rubrik